5 maj 2008

Stel och öm, jo tack det kan man säga!

När jag slog upp mina små blå/grå i morse och kände efter i kroppen blev jag possetivt förvånad. Men nu, när halva dagen har gått känner jag hur kroppen så sakterliga stelnar till! Jag säger som Softy, jag praktiserar just nu "fritt fall" ner på kontorsstolen, till detta lägger jag till en ömmande vänster höftböjarmuskel! Nu, så här i början på eftermiddagen, gör sig även mina bröstmuskler och magen sig påminnd om sin existens! Så sammanfattninsgsvis kan man väll säga att jag känner mig som en vital 80-åring!

Å så funderar jag på en grej! Jag får ju alltid min träningsverk en två dagar efter utfört arbete! Enligt den teorin bör dagens vitala 80-åring grunda sig i lördagens träning och då kan man ju börja fundera på hur det skall kännas i morgon? Blir det sju resor värre å i sånna fall hur sjutton ska jag då ta mig till jobbet, sitta på kontorsstolen eller träna? Jaja, det får bli morgondagens problem!

Träningsplaner
Veckans träningsplaner går i alla fall lite i det lugna och stillsamma tecknet. Jag har bokat in mig på en Yoga klass och ett BodyBalans pass! Det enda, just nu plannerade högintensiva passet, som finns med i planen är spinning med super Terese på torsdag och innan dess ett styrkepass på gymet! Men å andra sidan är det ju bara måndag och mycket kan hända under en vecka, jag kanske till och med måste utsätta min kropp för lite mer högintensiv träning för att komma tillbaka till utgångsläget och rörligheten! Men idag ska jag vila och sakta sakta ta mig framåt i livet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken cool bild!!

Anonym sa...

När & var kör du yoga-passet? Min kropp vill sträckas ut en smula. Men jag är faktiskt förvånansvärt osargad, lite träningsvärk i vader (som jag sällan tränar).

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

elin: bilden e tagen då jag inte kunde va med under cirkelträningen, om ni skulle nudda knäna då kanske? *s*

Susanne: tänkte gå på yogan i liljeholmen i morgon, tror det va kl 18.

Anonym sa...

Oki, jag kör spinning på Söder kl 18 då. Ha det gott & sträck ordentligt på musklerna :)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Huua... spinning... nä du det vet jag inte om mina ben klarar än, tror jag sparar dom till torsdag... eller i morgon, med tanke på det som hände igår kväll.. Nu mår dom iof helt OK men jag tror inte jag törs *skrattar*