12 maj 2008

Detox och planen som sprack!

Varför gör jag egentligen planer, när dom bara går i stöpet hela tiden?

Utebliven styrekträning
Jag skulle ju styrketräna idag på lunchen, det gick åt pipsvängen kan jag meddela! Isället var jag tvungen att åka iväg på div ärenden och fixa lite för den nya chefen som kom hit idag! Ja vad gör man inte för att hålla uppe humöret bland sina medarbetare? *skrattar* Men det som va bra var att jag hann springa lite ärenden till mig själv med, men mer om det lite längre ner!

Nå väl, dagen är inte slut än och än finns det ju tid att ta igen förlorad träning! Jag hoppas att inget annat kommer emellan mig och spinningpasset ikväll bara!

Detox
Min kompis A bestämde sig igår att gå på en detoxkur och inhandlade lämplig flaska med örter och annat på Naturapoteket! När vi sedan satt och pratade om det under vår suchi lunch bestämde även jag mig för att testa! Så nu sitter jag här med en flaska örtblandning på jobbet som ska smaka citron och grönt te. Det gör den inte, den smakar skit! (Vadå saft, äklig saft då rå!)

Å nej, jag ska inte bara dricka, tro inte det! Jag ska äta vanlig mat som vanligt under dessa 20 dagarna oxå! Så det e ingen svältkur vi pratar om här utan bara en utrensning av div. slaggprdukter. Självklart kommer jag rapportera hur det går under dessa 20 dagarna!

5 kommentarer:

Puma sa...

min kollega kör nån liknande variant, äter men undviker kött och cola och kaffe o sådant och dricker sådan där saft under dagen. Den fjärde dagen hade hon superont i huvudet men nu verkar hon må bättre...

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jag tänker äta och dricka precis som vanligt under denna kur, i alal fall den här gången! För det händer så mycket kul just nu *s* Men jag kanske provar igen sen, när det lugnat ner sig och gör plockar bort kaffe och sånt då! Nu e det mest bara på test *s*

Nosegarden sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Steelfire sa...

Lycka till med detoxen. Själv har jag just avslutat min kur och tänkte bara förvarna för hur förbaskat kissnödig man är hela tiden, hihiii.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

steelfire: jo tack jag har faktiskt redan märkt det. Men å andra sidan blir det nog inte så stor skillnad eftersom jag redan nu springer på dass halva dagarna! Men tack för varningen!