8 maj 2008

8/5 - Styrketräning och spinning

Högtryck utanför dörren och högtryck bland hantlarna, jag undrar om det är badsesången som får grabbarna till gymet?
Styrketräning
Som utlovat körde jag ett pass på gymet idag, inte på lunchen men väl innan spinningklassen med Terese! Idag va det framförallt ryggen som fick bekänna färg men även en gnutta biceps med! Däremot hanns inte axlarna med, så dom får jag helt enkelt ta imorgon!

Det var fullt bland hantlarna på SATS Hötorget när jag kom. Visst mitt i rusningstrafiken, dvs strax efter fem, men det gick ganska bra ändå så länge man e lite flexibel! Sittande rodd, hantelrodd, lastdrag i någon knepig maskin (men den visste va den tog) och ryggresningar hann jag med för ryggen. Det kändes kalas, nästan som jag faktiskt har blivit snäppet starkare och detta trots att jag faktiskt fortfarande känner av den lite efter helgen, dock inte till närmelsevis lika mycket som rumpan, men ändå!

För biceps körde jag stångcurl, stikta sådana som vi lärde oss i helgen och hammercurl i CC men sen va det slut. Klockan hade börjat närma sig spinning och jag var både tvungen att få i mig lite mer energi, springa på damrummet så jag tog ett belsut att fortsätta i morgon igen! Det blir lite dumt när jag är van att styrketräna, endera på jobbet eller när det inte e rusningstrafik på gymet, när man ska plannera in hurlång tid nått tar. Men jag är ändock nöjd med mitt styrkepass!

Spinning
Så va det då dax för spinning med Terese. Idag fick jag sällskap av Ruth vilket va en oerhört trevlig överaskning! Vi fick köra det passet som inte blev av i lördags pga strulande musikmaskin och tjejer, det va tokjobbigt men väldigt kul. Så tyvärr måste jag säga att ni missar något. 4 partier med 2 backiga och två raksträckor med intervaller. Alla partier var 10 min långa och alla var jobbiga! Lägg sedan till spinningsalen på Hötorget som fortfarande inte har någon ventilation! Behöver jag säga att det rann om mig, å som Rut utbrister efter passet, VA har jag svettats på golvet?!?! Jag undrar när dom ska fixa den där ventilationen egentligen, för snart kommer det bli olidligt där inne!

4 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Åh vad synd att skivan inte funkade i lördags! :(

Puma sa...

ja det var lite jobbigt varmt igår med. men låter som ett kul pass iaf!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Puma: Jo du, du hade gillat passet det lovar jag, båda dina favvisar va så klart fortfarande med *s*

Andrea: ja det tycker ja med, för Er skull!

Anonym sa...

det var ett fantastiskt roligt pass! Har dessutom aldrig någonsin svettats så mycket!!! Tror jag hävde i mig en och en halv liter vatten när jag kom hem och trodde det skulle bli panikbesök "för att pudra näsan" på natten- men icke...