13 maj 2008

13/5 - Styrketräning


Då va gårdagens pass avklarat! 24 timmar senare än plannerat, men vad gör det?

Styrketräning Bröst - Axlar
Men lätta steg klev jag idag ner till gymet vid elva tiden! Hela jag såg fram emot att få lyfta tungt och känna den svidande, men underbara känslan i musklerna! Nu blev det kanske inte riktigt så roligt som jag hade hoppats på, men mer om det senare!

Idag va det då dax för gårdagens pass, dvs bröst och axlar! För bröstet körde jag bänkpress, först i Smith maskin och sen med den riktiga och lösa skivstången! Skivstången på jobbet väger 20 kg och är lång och ranglig, så man får koncentrera sig rejält när man lyfter den och utan passare så vågar jag inte riktigt lägga på ytterligare vikt, i all fall inte än! Efter det blev det snedpress i smith och bröstpress i superset med bröstflyes med hantlar!

Sen va det dax för axlarna. Började med baksida axel ståendes med hantlar, därefter drag mot hakan i superset med axelpressar med stång och slutligen axelflyes med hantlar. Men denna gången körde jag först tre set vanliga för att sedan göra en vridning i lyften (en arm rakt ut åt sidan, den andra armen rakt framåt, alltså flyes och lyft på samma gång) 2 set med 8 på var sida! Där kan jag meddela att det sved!

Kohlhydrater
Jag försöker minsa ner på mina kohlhydrater på kvällarna till min middag! Å de senaste dagarna har det blivit lite lite kohlhydrater även till lunch! Detta kändes faktiskt idag, för det fattades lite av orken i kroppen. Ja ni vet, man känner att det inte riktigt räcker till hur mycket jag än ville! Får nog se till att skärpa till mig där!

I övrigt kan jag meddela att det ända som hänt angående detoxen är att jag springer, om möjligt, ännu mer på toaletten än vanligt! Mina arbetskamrater bara skrattar åt mig och undrar om jag snart får egen "fil" i korridoren här utanför!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vilken härlig bild. Sådär vill jag alltid känna mig när jag tränar :P!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Visst är den söt, ja bilden alltså *s*