20 maj 2008

Pling, vaken och pigg!

Idag tror jag faktiskt att jag till och med slog morgonpigga Terese, i morse klev jag upp 04:45 och detta helt frivilligt!

Klarvaken!
Igår kväll var jag trött! Jag satt i soffan och försökte hålla ögonen öppna för att titta på CSI, men insåg redan innan det började att detta kommer inte att gå! Gick ut och hämtade in Cosmos, rörde ihop proteinet, eller som A säger, min vuxenvälling, för att sedan rasa ner i säng! Innan klockan hade slagit 21:30 hade jag förflyttat mig till John Blunds förlovade land!

Detta ledde till att jag i morse vaknade, helt av mig själv och dessutom pigg klockan 04:45! Efter ett par minuters försök att somna om, ja jag kunde ju faktiskt sova i över en timme till, insåg jag det hopplösa och gick upp! Alltså, jag var vaken, skulle inte träna och klockan va inte änns 5, jag säger det igen FEM! Jag uppe innan tuppen! Huua ligen! Och dessutom, jag var hungrig!?!?! Hur gick det här till nu då?

Morgonprommenad
Nå väl, när jag då ändå va uppe, när träningsväskan fanns kvar på jobbet (utan dom förbenade cykelskorna) och alternativet till morgonträning var prommenad, bestämde jag mig för det senare! Men, det gäller att vara smart och finurlig på en och samma gång. Alltså drog jag på mig jobbkläderna men tog med en extra tröja. Drog å mig skor, mössa (det va lite kyligt i morse mina vänner) och travade iväg hemifrån. Målet var Midsommarkransen och tunnelbanan! På så sätt kunde jag alltså gå förena nytta med nöje och samtidigt vinna tid. Smart va!

40 min senare var jag framme vid tunnelbanan! Det som kanske inte va så bra var att jag faktiskt åt frukost innan prommenaden! Inte det bästa i rent förbrännings syfte, men strunt samma! Det va skönt att få röra på benen, höra fåglarna kvittra och se solen lyfta sig högre upp på himelen! Å nej, trots denna tidiga timme var jag inte ensam, det märks att det snart e sommar och badtider, det är fler än jag som rör på benen mitt i natten!

Nu ska jag klura ut ett styrketräningspass för Bröst och Axlar som jag ch Puma ska genomföra efter jobbet!

Inga kommentarer: