3 maj 2008

Blogger Bootcamp dag 1

Hemma igen efter en lång dag med träning!

Muskel
Dagen började med att vi samlades på PlanetFitness ett tjugotal lite smått nervösa tjejer. Det skakades tass och presenterades, vi registrerade oss och letade oss in i omklädningsrummet. Å som ett pärlband gav vi oss in till våran sal för dagens första träningspass, ett Styrke-pass som jag skulle kunna kalla för muskel (i SATS termer). Med varsin Bodybar, stepbräda, gummiband och vår egen kroppsvikt fick sedan kroppen vad den tålde denna "tidiga" morgontimme. Förutom darrande muskler (speciellt rumpan för mig) så bjöds vi på en del fniss och skratt under klassen. Den där rump/bröst övningen visste va den tog!

Spinning
Sen va det dax för Terese att göra en insats för gruppen! Spinning stod på schemat och jag kände igen mig! Jag ska väll villigt erkänna att spinningcyklarna va lite annorlunda än vad jag är van vid och kändes till en början som mormors gamla motionscykel, men när musiken kom igång och backarna lade sig som pärlband, så va det glömt och benen cyklade på! Kul va det, kul och väldigt svettigt!

Pilates
Nä, jag gillar inte pilates, i alla fall inte i grupp. Jag tycker det e svårt att "hitta" rätt och känna där det ska kännas, men jag kämpade på så gott jag kunde. Å återigen kändes det rejält i rumpan men även magen och ryggen fick sig en liten omgång. Men återigen insåg jag att pilates inte e riktigt min grej!

Vattenplask
Å så skulle vi ju avsluta dagens träning i vattnet. Nu blev det visst ett litet missförstånd och vår ledare uteblev, men det gjorde inte så mycket när det fanns en varm bubbelpool att prata skit i! Så slutet gott, allting gott!

Middag
Å nu är jag alltså precis hemkommen från middagen med alla tjejerna. Det va väldigt olikt att se alla tjejer utan träningskläder med smink på ögonen! Men ack så trevligt vi har haft det. Middagen intogs på Vimmel vid Odenplan och smakade kalas och sällskapet va som sagt ingenting att klaga på! Men det märktes att vi alla hade tränat en hel dag och har en dag i morgon att ta tag i, för när både mat och dryck va slut var det ett gäng trötta tjejer som tackade för sig och begav sig hemåt! I morgon är en ny dag, men nya utmaningar! Men mer om det i morgon! Å så kommer även lite bilder från dagen då!

1 kommentar:

Anonym sa...

avis...