28 jan. 2008

Måndag 28/1

Mental note: Gräset är inte alltid grönare!

Spinning och styrketräning på World Class
Som jag sagt tidigare har jag ett "prova på" kort på World Class just nu och eftersom min dumma chef hade bokat ett möte, där jag var tvungen att vara med, mellan 16:30 och 17:30 ikväll, så hann jag inte till Hötorget och köra med Pia! Istället valde jag att åka förbi World Class i Hornstull där det fanns en klass som började vid 19!

Nu måste jag vara ärlig mot mig själv och mot alla andra, jag har klagat på SATS fler än en gång, jag har klagat på deras omklädningsrum, deras spinningcyklar och deras webb sida och visst finns det saker som dom kan förbättra och fixa till! MEN jag ska sluta klaga nu (i alla fal för en liten stund). Idag har jag fått det bekräftat, gräset är inte alltid grönare på andra sidan!

Idag besökte jag World Class vid Hornstull! Visst är va det fräscht på alla sett och vis! Styrketränings salen va stor och rymlig, det var trevliga killar i receptionen! Man får låna liten svetthanduk (det är jäkligt bra) men sen då?
Efter att ha gått vilse bland benpressen, benspars maskinen och maskinen för baksida ben gick jag då, med goda förhoppningar in i spinningsalen och möttes där av cyklar som kändes som "uppvärmningscyklar" ute på gymet. För det första så gick dom inte att ställa in stegvis utan hade hål med sprintrar. Detta gjorde det omöjligt att ställa in cykeln rätt, endera blev det för högt eller för lågt! Å eftersom jag är kort i rocken (ja jag har inte så lång rygg) nådde jag heller inte fram till styret som jag skulle trots att allt satt så långt fram/bak det kunde!

Å så det där att det kändes som man satt på en uppvärmnings cykel och inte alls på någon spinningcykel! Man fick inget som helst "driv" i cyklingen och trots att den stackars instruktören gjorde så gott han kunde, så blev det liksom inge bra! Å detta på grund av utrustningen!

Så nu sitter jag här och längtar tills i morgon bitti då jag banne mig ska ta mig upp ur sängen i tid för att attakera berg och dalar tillsammans med Terese! Då jäklar blir det åka av!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Många fördelar Sats. Fast jag har en fördel Worldclass...det var ingen som drog din rygg ur led och orsakade tre års lidande? Shit? Jag kanske ska träna på WC?

Fniss!

/Bitter-Ciz

PS: Må rödtotten lida!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

ciz: hmmm ja tänkte inte på det... fast fan vet om inte dessa urusla cyklar ändå tar priset!

Anonym sa...

Få se nu, trasig/pajad/våldtagen ryggkota eller dålig cykel... jag kanske är partisk i mitt val?

Men du har rätt om cyklarna. Naturligtvis! Konstigt att de inte har riktiga cyklar?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hmm när du säger det så, så ja... då e kvaddad ryggkota mycket värre... långt mycket värre!