16 jan. 2008

Onsdag 15/1

Klockan ringde 04:45! Jag klev upp klockan 5 och 35 minuter senare klev jag utanför dörren! Med tanke på hur det såg ut, är det inte konstigt att det kändes som att man klev upp mitt i natten! *gäspar*


Mörkt så mörkt
Morgonträning!
Jag är inte morgonpigg, inte någonstanns faktiskt! Jag tycker att det är slöseri med tid att gå upp innan klockan 9 på morgonen men förstår samtidigt inte varför man skall gå och lägga sig runt 10 på kvällen. För när senast hände det något kul INNAN klockan 9 på kvällen?


Därför är det, enligt mig själv, en bedrift varje gång jag orkar upp till morgonträningen! Idag hade jag och Puma bestämt att vi skulle köra både spinning och core (ibland, eller oftast, struntar vi i spinningen och får på så vis sova en extra halvtimme) och alltså ringde klockskrället redan 04:45! Nej jag går inte upp då, jag får en kvart att fatta vad som händer, men sen finns det ingen tid för eftertanke utan bara trotsa tyngdlagen, som verkar vara extra stark just på morgonen och framförallt mot madrassen i sängen!

Så här "pigg" va jag i morse

Tränignen gick så där i morse trots att Terese va kalas på alla sätt och alltid lika glad, pigg och stark! Benen var fortfarande lite sega efter måndagens spinning men framförallt så ömmade baken oroväckande när jag satte mig till rätta i sadeln! Detta gick dock att råda bot på med mer stående cykling i första låten samt att ge benen chans att bli riktigt varma innan jag satte fullt sprätt!

Däremot tog det mot aldeles otroligt på Core:en! Jag hade i princip ingenting att komma med under i stort sett hela passet. Detta måste bero på magövningarna jag gjorde igår i gymet och detta leder till slutsatsen att magräning hädanefter måste ske efter Core passet!

Dusch kö
När jag morgontränar smiter jag alltid ut innan stretchen, detta på grund av att jag inte jobbar i stan dvs jag måste åka en bit för att komma till jobbet, men bör vara på plats innan klockan 8 (det är alltså därför jag smiter Terese, så du vet). Idag va det tur att jag gjorde det eftersom det bildades kö in till duchen! Ni fattar va, det vimlar av nyårslöften alltså! Måtte det bli mars snart!

2 kommentarer:

Terese sa...

jag vet Nilla. Det är lugnt :-) Morgonklasser och lunchklasser tycker jag är okej att smita försiktigt och ljudlöst ifrån om man måste. Jag är glad så länge du kommer.

Puma sa...

när det var sådär mörkt ute låg jag och sussade.... helt ofrivilligt! starkt att du kom upp i alla fall!!!