28 jan. 2008

Bokat och bokar!

Ahhhh jag behöver en ny frisyr... igen!

Mitt ständiga problem, mina lockar
Nu börjar det bli dax igen att besöka en frisör och det är samma sak varje gång! Var ska jag gå, hur ska jag klippa mig och vågar jag gå nånstanns där jag inte har varit innan! Tänk när Sussie fanns kvar ute på landet va lätt det va då! Bara att ringa och boka tid med ett "Hej Sussi, det är Pernilla! Jag vill bli fin" så va det klart! Men Sussi har flyttat in till stan och de finare salongerna och just nu vet jag faktiskt inte vart hon håller till, så här står jag utan frisör med ett hår krulligare än någonsinn!

I och för sig så sa Linda i lördags att hon tyckte jag va riktigt snygg i håret med vad jag kallar, min möss frisyr. Den är lätt fixad bara att gegga i lite krull-gegga i håret, på med mössan och sen iväg! Ibland blir det super bra, ibland ser det galet ut! Men det duger inte i längden, jag måste göra något åt det! Och snart kan man ju inte ha mössa heller, då kommer det gå åt pipsvängen med möss frisyren!

Träningen
Jag har i alla fall ringt och bokat plats på spinningen ikväll och med tanke på att den inte börjar för änns 18.55 så hinner jag gott styrketräna och kanske sola innan! För ni ska ju inte tro att min plan höll mer än i teorin, inte fanns det tid till någon träning på lunchen idag, jag hann inte änns äta någon lunch! Måste nog tala med min chef vem det är som egentligen bestämmer på det här stället! *skrattar*

Uppdatering: Nu är både klipptid hos Corinne & frends samt tid hos min tandläkare bokat! Fin i håret blir jag i morgon, nerdrogad blir jag på fredag (ja jag får lustgas när jag går till tandläkaren, mest för att överhuvudtaget sitta still!)!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle kunna döda för lite självlockar :)!

Karin sa...

Ahh, jag har samma problem, var hittar man en bra frisör liksom? Min gamla superduktiga är ju i Norrköping...
Så du fick plats på spinning? Vilket pass gick du på?
Typiskt att det blev helfullt när ja inte kan boka, varken 17 eller 18 passet på hötorget fanns det plats på :/ Tur ja hann med lunchträning, för ikväll blev det slappt! Kittlar lite i halsen, får hoppas det är inbillning och ingen förkylning!
Hoppas det går bra hos frisören!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Anna: du kan få ett par av mig, jag lovar! Har så jag kan dela med mig!
Nike: jag va på World Class och körde spinning... å nej! Huua huua! Ska skriva om eländet snart!