23 jan. 2008

Fundering!

Den ständiga längtan efter den perfekta träningsväskan

Att släpa ett ton varje dag!
Tänk så skönt det va i början, när träningsväskan bestod av ett par skor som användes till allt, när jag bara hade ett par träningsbyxor och överdelen var en av de urtvättade bommuls linnena som låg i byrålådan. Då var det inga problem och allt fick plats i en liten väska!

Idag, drygt ett år senare, är det en helt annan sak. I min väska idag fanns följande: Två par skor (spinningskor och vanliga gymnastikskor), två par träningsbyxor, ett Nike linne, en långärmad tröja, sockor, tränings-bh och handuk samt ett par överdragsbyxor. I väskans andra fack hittar man ett par träningsandskar, träningsdagboken, liten necessär, hänglås, Fitness Magazine, hårband samt ett antal pennor (och säkert något jag redan har glömt). Utöver detta måste även plånbok, nycklar, mobil telefon, Mp3 spelare, matlådor samt en träningspåse att förvara saker i under spinningpasset få plats.

Jag släpar alltså inte en liten lätt väska med mig varje dag till jobbet och gymet, nej min väska börjar väga rätt mycket! Så nu har jakten återigen startat på den perfekta träningsväskan! Hur ser den ut, hur stor är den, vad ska man tänka på? Just nu har jag väskan som man kan köpa på SATS, med två separata fack (fast mitt ”mellanlager” har spruckit i sömmen, så snart har jag bara ett stort fack igen). Den dagen jag köpte den, trodde jag att detta va det jag letat efter, men jag är inte längre så säker. Kanske finns det en ännu bättre variant.

Så nu mina kära läsare, undrar jag om ni har tips på den perfekta träningsväskan att dela med Er av!

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Och utöver allt det du beskrev ska man också ha en vattenflaska. Och när man svettas som en mindre gris på spinningen kan man inte nöja sig med en halvliters heller :(

Själv har jag en NIKE rosa (såklart) träningsväska med ett separat fack för svettiga träningskläder. Dessutom ett par ytterfack och något innerfack, men utöver det inte så mycket smarta lösningar.

Löpning & Livet sa...

Jag behöver också en ny träningsväska! Just nu har jag en ganska behändig väska från Puma, men jag har insett att jag nog skulle behöva en lite större..

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Anna: Jag sa ju att jag glömde något, vattenflaskan är självklart med även här! Jag kollade faktiskt på den Nike väskan häromdagen, men egentligen ärdet samma som jag har nu (med undantag för att Nike har dragkedja på deras ytterfack) så nja... men snygga e dom i alla fall!

Andréa: Mmm större va det ja, men å andra sidan, har man större så stoppar man ner mer skräp i den. Det ständiga dilemmat! Du hojtar till va, om du hittar den perfekta träningsväskan?!!

Anonym sa...

Jag har en jättefin trunk från Stella McCartney by Adidas. Den rymmer väldigt mycket och har dessutom en ganska hög fashionista-grad :) Häromdagen köpte jag en ny väska från Champion i färgerna champagne/silver som ska användas när våren börjar närma sig - skitsnygg & dessutom lätt :)

Puma sa...

ja jag vill också ha en ny väska. en snygg en som jag kan ha med mig på jobb och möten utan att skämmas. :-)