12 mars 2011

Tidig lördag morgon!

God morgon mina vänner!

Det är lördag, äntligen lördag! som jag har längtat! Den här veckan har nämligen inte varit någon lek!

Jag har skrivit en löjligt svår tenta, haft lite ont i halsen, varit och vägt mig och jobbat som en tok! Men idag är jag ledig och skall öppna den stora plånboken och springa på shopping!

I torsdags var det meningen att jag skulle springa, men när jag vaknade på morgonen kände jag det berömda kliet i halsen. Och är det någonting jag lärt mig av alla löpare runt om mig, är det att man inte skall springa med ont i halsen.

Trots detta packade jag väskan för träning och åkte iväg. Men när kvällen kom insåg jag att det bara skulle vara dumt att springa trots allt. Så jag åkte hem, svidade om och tog mig en rask promenad med jogginslag tillbaka till Liljeholmen och vägning.

Jag sliter fortfarande med mina 1-2 kilo innan jag är klar och har både gått upp och ner ett par hekto i ett antal månader nu. Å jag lär få slita vidare, för det verkar som att min kropp fortfarande e ganska sur på mig. Men skam den som ger sig, i mål ska jag om det så skall ta hela sommaren!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sedan gå på utförsäljning och hoppas på att jag gör lite fynd! Här ska shoppas!

2 kommentarer:

soffan sa...

Haha, spenderbyxorna på alltså :D . Härligt. I <3 SHOPPING.

Lotta sa...

Åh, blev det den här helgen i stället? :)