25 mars 2011

En stor dag på gymet!

Igår var en stor dag – idag har jag ont i kroppen!

Lufs-jogg
Jag hade ett mål i sikte när jag åkte från jobbet, ett endaste mål! Löpbandet på SATS Liljeholmen! Jag skulle dit, jag skulle lufsa och jag skulle svettas oavsett om kroppen grymtar av träningsvärk!

Sagt och gjort, ombytt och klar ställde jag mig på löpbandet (som det inte va kö till!!!), satte de röda lurarna i öronen och stampade igång. 5 minuter rask uppvärmning och sen ökade jag upp hastigheten något och lufsade iväg. Målet var 5 minuter*4 med 2 minuters gång emellan, det blev 1*5 minuter med 2 minuters vila och sen 20 minuter utan vila! Bara så där!

Visst va det slitsamt och inte gick det fort! Men jag klarade det!

Det kan ha att göra med att jag råkade titta på telefonen och insåg att klockan tickade på och att jag endera var tvungen att korta av löpningen eller att ta alltihop på en gång för att hinna till mitt bokade BodyBalance pass. Men det va inte avgörande!

Nej, istället blev det en kamp mot klockan på löpbandet. När det gått 10 minuter tyckte jag att jag kunde köra 5 till. När väl dessa var avklarade kände jag mig stark och tänkte 2 minuter till för att få en jämn siffra å efter det ville jag snygga till totalen!

Så oavsett att det gick ruskigt sakta och att jag inte kom speciellt långt på km-räknaren är jag ganska stolt över mig själv. För bara 5 veckor sedan hade det inte gått, igår gick det alldeles utmärkt.

Å nu inser jag att det bästa med att börja med något man e ruskigt dålig på, är att det ger resultat ganska fort!

BodyBalance
Jag rundande av dagen med en timme BodyBalance. Det va skönt för ömma muskler att sträcka ut sig. Jag insåg även att lördagens lilla “hund-skola”  hade gett mig nya insikter och att jag faktiskt fick till en riktigt bra vovve tillslut!

hjälp

Pilates-delen var dock mördande jobbig för onda coremuskler! Onsdagens CrossFit pass satt kvar i magmusklerna och de blev inte mindre ömma av detta! Men, vill man bli fin… *s*

2 kommentarer:

Ruth sa...

oh, bra där!! Det var ju det vi sa, att du kommer att fixa det här alldeles galant! :) Fortsätt i samma stil och du kommer nå enastående resultat!

Träningsglädje sa...

heja dej nilla!!!!