24 mars 2011

Del 10 - Då mår jag som bäst

Efter ett lyckat och svettigt träningspass, med en liten underbar skapelse vid namn Leonard i knät, efter en varm kram av någon jag tycker om eller efter….

Det finns många stunder i livet som får mig att må bra, som får mig att leva, njuta och nypa mig själv i armen för att komma ihåg ögonblicket!

Kvällen då jag fick reda på att jag blivit moster, när telefonen pep och sms:et kom. Tårarna rann ner för kinderna av lycka! Jag har nog aldrig mått så bra, kanske för att nervositeten släppte, som just precis då!

mosters älskling

Efter träningspasset med PT-Eric den gången han fick mig gå i utfallssteg runt hela SATS Hornstull och endorfinruset höll sig kvar i flera timmar. Då var jag oslagbar och mådde bra!

Men att må bra kan vara så mycket mer. Att få ett oväntat värmande leende, att få en spontan kram av någon eller att få ett “Bra jobbat” när man som mest behöver det!

Det gäller alltså att faktiskt inse att man kan må bra av små saker i livet! Att inte bara sikta och jobba mot de stora, utan njuta av vardagens små höjdpunkter och ljusglimtar som får dig att må bra!

Inga kommentarer: