29 mars 2011

Revansch på gårdagen (och lite armar)!

Ikväll har jag trotsat hjärnspöken, jag har mött mina tänkta begränsningar och jag har klivit över ett hinder! Ikväll har jag joggat 3 km på ett löpband utan att stanna!

Små steg framåt
Efter gårdagens absoluta nederlag vad gäller löpbandsträning, var jag idag fast besluten att trotsa mina hjärnspöken!  Och trots att helst åkt raka vägen hem, åkte jag förbi gymet! Utan att tänka, känna efter eller ställa frågan “Orkar jag?”

Så med både sportBH och linne på plats gick jag med bestämda steg fram till löpbanden, satte farten behagligt och värmde upp i fem minuter. Nollställde sedan räkneverket och satte målet på 3 km.

Jag började lugnt, mest för att mentalt intala mig att det var lätt, ökade något efter en km och ytterligare efter 2. När det sen bara återstod 500 meter, så ökade jag lite till!

3km Bildbevis!

Jag fick jobba oerhört med huvudet idag, intala mig att jag är stark, att jag klarar mer än jag tror och att det är det här jag blir bättre av. Jag tänkte på Mia:s ord “lätt och stark” jag svor åt mig själv när jag ville gå och tillslut hamnade siffrorna där de skulle! 3 km på 24 minuter!  Jag hade klarat det!

Så med ett lyckligt fånleende gick jag från löpbandet och min  styrketräningen för armarna kändes som en piss i Mississippi!

Fy f*n va jag e bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dagens tips:
AIDS-Loppet som är den 22 maj på Gärdet, Stockholm. Det kostar 150kr att delta och avgiften går oavkortat till UNICEF.

Det är läkarstudenter från Karolinska Institutet som anordnar loppet helt ideelt. Förutom loppen i sig är det lite folkfestkänsla med uppträdanden och mingel. Man kan springa 5 km eller 10 km och tidtagning finns via Racetimer. Det är sanktionerat av idrottsförbundet via IFLinnéa.

Spana in mer på http://www.aidsloppet.se

mvh
Susanna