24 mars 2011

CrossTraining med bonus!

Igår (onsdag) var det så äntligen tid för lite träning. Halsen och jag är fortfarande inte överens om att inte klia och svida på morgonen, men igår fick det vara nog! Pernilla ville träna!

CrossTraining på SATS
Jag har länge velat gå på ett CrossTraining pass på SATS utan att det har blivit av. Men igår gjorde jag slag i saken! Passet var uppbyggt av 12 övningar som gjordes i en följd, 45 sekunder per övning (med 15 sekunders vila emellan då vi bytte övning, dvs ingen vila alls). Efter genomförda 12, fick vi ca 1½ minuts vila och sen gjorde vi om alltihop 2 gånger till!

Övningarna var allt ifrån djupa upphopp, dips, djupa upphopp på steppbräda, bicepscurl med axellyft och så vidare! Första varvet var helt OK, andra sved det till och under de tredje… Ja ni fattar!

Men det va riktigt kul att få köra igenom kroppen ordentligt! Det va riktigt skönt att känna musklerna svida till och det va oändligt skönt när 55 minuter var genomförda!

Lite bonus!
Efter passet gick jag ner mot omklädningsrummet och således förbi löpbanden. Jag såg att ett av dom var ledigt (tack våren för det) och fattade ett beslut och utan jag visste ordet av stod jag på bandet!

Jag satte hastigheten på lagom nivå och joggade igång. Jag tänkte inte på hur länge eller hur fort jag skulle jogga utan mest bara att jag skulle göra det.

Så utan att tänka, utan att fundera på att det skulle vara jobbigt stod jag där och tiden flöt iväg. Det blev totalt 20 minuter varav 5-6 var gång men resten var jogg! Bara så där! Coolt om ni frågar mig!

Inga kommentarer: