5 jan. 2010

Mördarspinning

Jag fick plats på Terese spinningpass idag på lunchen, trots att det var 32 i kö före mig när jag bokade. Men som Terese så klarsynt påpekade innan vi startade, så är det januari och många nyårslöften skall inkasseras. Återigen längtar jag till Mars då dessa nyårslöften lämnar gym:en och vi vanliga återigen får plats på klasserna!

Mördarspinning
Idag var det ingen lek kära vänner. Ingen dans på rosor och dessutom väldigt tungt! Jag fick tyvärr ett kvitto på att jag har haft det otroligt bra i jul och möjligtvis latat mig lite för mycket. För OJ vad jag fick slita på dagens cykelklass!

Dagens pass var i två delar där den första delen bestod av intervaller och de avslutande 20 minuterna av backar! Visst brukar Terese klasser va ganska tuffa, men den här gången tror jag att hon överträffat sig själv i tuffa upplägg och jag skämtar inte när jag säger att jag fler än en gång trodde att jag skulle dö. Men precis där, när jag faktiskt tänkte tanken att jag inte skulle orka ända till slutet, kom uppmaningen från Terese att vi visst skulle klara det. För mig vad det allt som behövdes och med löjligt hög puls spurtade jag ett par minuter senare in i mål.

Efter klassen letade jag upp Ruth, som hade roat sig på annat håll i gym:et, drog henne via omklädningsrum och dusch till PUB där vi tog varsin välförtjänt kopp kaffe.

Nu sitter jag med träningsvärk i både rygg och rumpa, i soffan och filosoferar i största allmänhet. Katten beter sig som en galning eftersom han tycker det är för kallt att gå ut och trist att vara inne, medans jag brottas med mig själv om att ställa mig och laga mat.

2 kommentarer:

Träningsglädje sa...

visst är det härligt att vara tillbaks! :)

frida sa...

jag är en av dem som väntar med att gå till gymmet tills den första skaran av nyårslöftena lämnar scenen. kanske vågar jag mig på gymmet imorgon med hopp om att dem inte vågar gå ut för kylan :).