14 jan. 2010

Bloggträff med Activio!

Gårdagens träning var inte riktigt som den brukar, men ändå inte! Det va samma cyklar men på annan plats, det va samma pulsband men efteråt kunde vi se hur vi presterat. Det var alla vackra träningsvänner på en och samma plats!

Pulsspinning
Passet var uppbyggt av två berg där vi steg för steg jobbade upp pulsen, där första berget inte va lika högt som det andra! Pulsen steg och svetten sprutade ur pannan, jag gick över min mjölksyretröskel och jag svor samtidigt som benen slet vidare! Det va helt enkelt ett bra och svettigt pass!

Terese Bilden är lånad av Terese

Nyutvecklingen av Activios koncept med pulsspinning är att du i framtiden ska kunna logga in på deras hemsida och se hur ditt pass såg ut. Man kan analysera och se vad man kan göra bättre, en ypperlig vidareutveckling om du frågar mig! Hur mitt pass såg ut kan du se i inlägget nedan!

Efter träning och dusch samlades vi i en lokal och lyssnade på Activios grundare, tillika dagens instruktör Daniel. Vi pratade om puls, träning och annat matnyttigt!

När kvällen började lida mot sitt slut delade Cicci, som hade anordnat kvällen event, en väldigt tung och rosa väska till alla deltagare!

Innehållet var:
Juicer och mellanmålsbars från Paulins
Mullbär från superfruits.se
Chaite från Tekompaniet
Mandlar, Hallonremmar och lingonveckaprover från Renée Voltaire
Hudvård från Green People
Vattenflaska från Röhnish
Reloadflaska från VitaminWell
Strumpor från GoCoCo
Rättvisemärkt choklad och kola från Rekogram.se
Boken Träna hemma på 10 20 eller 30 minuter, Fitness Magazine samt en dvd med träningsprogrammet för ben och rumpa från Gymglams Träna på 17 minuter från Fitnessförlaget.

Jag och andra Bild tagen av Mela/Jane

1 kommentar:

Emliscious sa...

sååååååååååå pissigt att ha missat detta! bläbläblä!!!!!!!!!! avis!!!!