4 jan. 2010

CrossFit och cykling!

Så har jag slutat med min semester även från träning och idag besökt gymet igen! Idag tog jag hjälp av CrossFit Nordic:s hemsida och körde dagens pass samt la till ca 20 mycket långa minuter på “sitt cykeln” i gymet. Jag kan inte rå för det, men det e verkligen inte kul att sitta på den där cykeln!

Dagens CrossFit pass bestod av 3*3 Ryckmarklyft och 3*1 Marklyft. Som bonusövning “Diagonalt hugg, uppåt” som gjordes 10 stycken per sida och det var alltså detta jag utförde och det är detta som kommer att vålla mig träningsvärk i ryggen i morgon! Tyvärr kommer det även kännas ganska ordentligt i vänster baksida lår då jag nog drog till muskeln lite illa under Ryckmarklyften.

Nu väntar jag på att morgondagens pass skall publiceras och hoppas på att 30 stycken på Terese spinningpass i morgon ska boka av sig så att jag får plats! Jag och “sitt cyklen” kommer nämligen inte umgås så mycket om jag får bestämma!

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

haha konstigt att DEN cykeln kan vara så trist när du kan sitta tio timmar på en annan cykel. haha. kram!

Åsa sa...

God fortsättning Pernilla! Hoppas att vi ses något snart igen. Kramar

Susannee sa...

Ta det lugnt, vännen, så du slipper fler skador! Låter hur kul som helst med CrossFit-träningen =) Vilket SATS kör du på, nu när du jobbar i stan? / Kram Susanne

Lotta sa...

Ja visst är det märkligt att man inte har några problem att sitta på en spinningcykel i evigheter - men på den vanliga ute i gymmet avlider man av tristess efter fem minuter?