23 aug. 2009

Träning och pannkakor!

Jag vet inte om det beror på mitt utsvävade leverne under ett par dagar, men dagens träning va nog nått av det j*vligaste jag har varit med om och då mina vänner tänkte jag faktiskt börja försiktigt! Men inte tillräckligt försiktigt visade det sig!

Gul spinning, 45 minuter pina!
Jag bestämde mig på tunnelbanan att åka till Odenplan istället för Medborgarplatsen och köra ett gult spinningpass istället för ett blått. Det va nog tur det eftersom resultatet blev som det blev! Idag fanns det absolut ingenting att hämta av, ingenting av varken ork, flås och jävlar annamma. Istället var varenda tramptag tungt så tungt, orken tröt redan efter uppvärmningen och musklerna kändes som dom var tomma! Jag fick tillslut återhämta mig mer än alla andra för att överhuvudtaget kunna slutföra passet! Vidrigt helt enkelt!

Vad detta beror på vet jag inte, jag kan bara spekulera och egentligen vill jag heller inte veta, jag vill glömma, gå vidare och möta nästa spinningpass med att det i alla fall inte kan bli värre!

Trots detta vidriga pass belönade jag mig själv med amerikanska blåbärspannkakor på Sirap, löjligt goda faktiskt, smet in en snabbis på Stadium för att kolla höstens utbud och vände sedan hemmåt. Nu ska jag skruva ner saker från väggar, tvätta och tillslut vädra dammsugaren innan det blir VM för hela slanten! I morgon börjar jag jobba igen och vardagen börjar redan nu smyga sig på!

2 kommentarer:

Anna sa...

Åh denna vardag :o)!

Erika sa...

Faktiskt rätt skönt att komma in i vardag och rutiner efter semestern...

Tack för posivit kommentar inne hos mig! Du å jag å våra händer, när ska Gud ge oss lite cred då? :)
Hoppas det går bra att jobba imorrn!

Kram