27 aug. 2009

Jag förstår inte vad det är som är så svårt!

Meningen va att jag och Ciz skulle morgonträna idag, men eftersom Ciz:s lilla busunge Max är inne i en period när han inte alls vill sova, sms:ade Ciz mig redan igår och sa att nej, någon morgonträning blir det inte! Fullt förståligt då sömn går före träning enligt mig (ja i alla fall ibland)!

Men, jag har ju inga barn som stör mig om nätterna, jag har inga problem att somna (igår redan vid 22 tiden) och jag behöver inte gå upp om nätterna, alltså har JAG ingen anledning till att inte träna på morgonen!  Men hur tror ni att det gick i morse? Ingen träning så långt ögat nådde! Å den enda jag kan skylla på är mig själv! Irriterande!

Jag vaknade när klockan ringde (05:30) men gick jag upp, tog jag på mig träningskläderna och drog (väskan va ju packad!), ICKE! Jag vände mig om, ignorerade den irriterade signalen från väckarklockan och SOV! Hade jag vetat att CIz väntat på mig hade jag gått upp, men NU, nej nej!

Det som kan räknas som OK, men bara nästan, är att jag va på jobbet redan klockan 7 i morse, men det uppväger alltså INTE bristen av träning!

1 kommentar:

Johanna Persson sa...

Ha ha, känner igen mig där. Har försökt packa min träningsväska kvällen innan för morgonpass hur månag gånger som helst - men det går bara inte att komma upp! Tycker du verkar väldigt duktig med din träning ändå. Keep up the good work!