28 aug. 2009

AW av den (näst) bästa sorten!

Trotsade trafiken och satte mig på bussen som tar mig från jobbet till Liljeholmen! Jag var redo för den (näst) bästa sortens after work, dvs spinning!

55 minuter spinning
Idag var det åter dags för mig att bekanta mig med en ny instruktör i spinningsalen och jag visste inte alls vad jag skulle vänta mig. Det visade sig att det blev riktigt, riktigt bra!

Passet var upplagt i tre toppar som vardera var 10 minuter långa och emellan varje topp några (typ 2) minurers vila! Detta gjorde att jag mentalt ställde in mig på 10 minuter och då va det ju ingen match! Efter det fick jag ju ta igen mig och sen på't igen! Det visade sig vara en bra strategi för mig, för jag tryckte på ner i pedalerna från första till sista tramptag och klassen verkligen flög fram!

Sen gjorde killen som höll i klassen en annan bra sak! Mellan de två sista blocken, när det mentala faktiskt dippade lite (det va ju ändå ett block kvar) gick han ut bland oss deltagare (vi var inte så många) och peppade på oss lite extra, talade om att vi jobbade bra och rättade till en tjej som inte fick till den stående tekniken. I och med detta fick jag den extra energin och kunde fortsätt att dra på enda in i slutet!

Det är inte alltid jag tycker att det är OK att instruktören går ut bland deltagarna, men den här killen gjorde det på rätt sätt och för mig hade det som sagt verkan!

Å just det, om någon undrar vilken den bästa AWn är så är det ett styrketränings pass tillsammans med Sara på Regeringsgatan ca 2 timmar innan stängning! Då kan man göra som jag, sola sig i glansen från strålkastarna!

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

haha! jäklarns vad jag minns DET passet!