27 aug. 2009

Spinning men inget höjdarpass

Jag tog igen morgonens uteblivna träning efter jobbet. Egentligen hade jag tänkt att strunta i det eftersom jag va trött som tusan i slutet av arbetsdagen, men så stod trafiken still och jag fastnade innan Fridhemsplan, hoppade av och gick och tränade istället! Ibland e det bra med trafik kaos i stan!

Spinning gul 45 minuter
Jag hamnade på en gul cykelklass och det visade sig att instruktören (som såg väldigt beskedlig ut visuelt, men visade sig vara allt annat än snäll och beskedlig. Återigen man ska inte dömma hunden efter håret!) hade bestämt sig för att köra den nya musiken som egentligen inte ska starta för änns på måndag. Jag kan väll inte säga att jag älskade musiken och att denna gula variant kommer att bli någon favorit, men det funkar och man blir svettig och det är ju det som är meningen!

I övrigt va inget nytt i den förkoreograferade djungel. Eller jo, man har kortat ner uppvärmningen till en låt och på så sätt blir själva konditionsdelen lite längre! Det kanske har varit så här tidigare, men jag har inte varit med om det innan!

Det va alltså en blandning med backar, jumps, någon raksträcka och ännu mer backar. Vad jag kan tycka är synd att det inte fanns något riktigt bra slut, men nu vet jag om det och kan, om jag hamnar på en gul klass igen, göra mitt eget slut!

Nu har jag krånglat mig igenom stan i buss (ja det va fortfarande kaos) och hamnat i soffan och här tänker jag sitta kvar tills det är dax för Natti natt!

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

man ska inte nöja sig med för lite, meningen är ju att det ska vara KUL också!