16 aug. 2009

Ett myller av grönklädda löpare!

Först kom de snabba, de som håller ett 3:30 tempo även den sista kilometern. Det går ruggit fort när man står vid sidan om och med den possitionen vi hade dvs den sista knixen på Sankt Paulsgatan innan det vände neråt igen mot Mariatorget och mål, blir man ännu mer imponerad.

Efter eliten kom den långa raden av grönklädda löpare där vi lyckades hitta Spark i baken Terese i vimlet. Men vi skrek inte bara på dom vi kände, jag och Ruth skrek och peppade alla vi tyckte behövde det. Vi vrålade "lätt och stark" till de som behövde det (med mycket bra resultat och fick glada miner tillbaka), vi manade på och vi hojtade till dom riktigt trötta att lyfta blicken, titta framåt och att det snart vände neråt (även detta med väldigt gott resultat)!

Tyvärr fick vi även bevittna en tjej som tog totalt slut och fick hämtas med ambulans. Det va ganska skrämmande att se ett så vitt ansikte på en levande människa och vi kunde nog inte låta bli att tycka riktigt synd om tjejen!

Ruth, självklart i matchande grönt!

Efter genomfört hejjande gick jag och Rutan bort mot Slussen och avslutade kvällen med en kopp kaffe och trots att regnet strilade så blev kvällen väldigt trevlig!

3 kommentarer:

Lotta sa...

..och jag missade er! :( Men lite svårt att både hålla koll på alla runt en och publiken! :) Hoppas att ni hade paraply för det hade inte jag! :)

Åsa sa...

Hej!
Hur är det med dig? Och handen? Otäckt med tjejen som tog helt slut. Hoppas att hon mår bra. Blir det någon träning för din del?

Mikkan sa...

Kul att ni var där och fick bevittna alla duktiga! :)