30 aug. 2009

Premiären som opererades bort!

... eller startnummer 26046 kommer inte till start!

Den 30/8, dagen jag skulle genomföra mitt första lopp, min permiär i löparspåren och min premiär i Tjejmilen. Nu blir det tyvärr inte så!

Tjejmilen
Så sent som igår var jag inställd på att jag skulle ta mig igenom tjejmilen, om så gåendes. Men med lite eftertanke och funderingar har jag kommit fram till att jag hoppar över det helt! Visst, jag ska åka ut till Djurgården men bara för att titta!

Anledningarna är många, men framförallt beror det på att jag är otränad för löpning eftersom mitt tänkta löparprojekt havererade ganska kraftigt under sommaren. Operation och antibiotika är bara två av hindren som har infunnit sig! Så med lite vuxen eftertanke inser jag att det skulle skada mer en gynna att faktiskt genomföra loppet idag. Istället ska jag åka och skrika på mina vänner som SKA genomföra det 10 000 springandes och jag lovar, uppsjungninge har redan startat!



Men trots att jag inte genomför loppet vill jag tacka min sponsor Fyrverkeridesign, som jag fått en ytterst vacker och funktionsenlig tröja av! Och med detta inlägg lovar jag att springa i Era färger under våren istället och då lovar jag att jag inte skall göra Er besivkna!

Är ni interesserade av Fyrverkeridesign går det bra att klicka på bilden för att komma till deras hemsida!

1 kommentar:

Miss Agda sa...

Jag förstår att det känns tråkigt, men tänk så att det kommer nya lopp!!! Du kan springa nästa år.
KRAM