19 feb. 2008

Tisdag 19/2

Glad, trots den tidiga morgonen!

Det börjar bli vår!
Det är inte längre kolmörkt när klockan ringer 05:15 vilket gör att det går LIIIITE lättare att gå upp! Nu säger jag inte att jag studsar upp som en raket, men det tar iallafall inte stopp efter 10 minuters snozning vilket är ett framsteg! Däremot så verkar allt elende, som har med våren att göra, även de komma tidigt! Jag känner redan av pollen eländet och i morse va det nästan så jag trodde att jag började bli lite förkyld, men nej, det är poll-enen som bråkar med mig. Å ska det börja redan nu så undrar jag i mitt stilla sinne var det kommer att sluta!

Nå väl, nu ska vi inte grotta ner oss i sånna trivialiteter, det finns ju tabletter att ta (om man nu inte somnar av dom som jag gör), nej nu ska vi prata Spinning! I morse va det inte bara jag på Terese morgonspinning utan även Coola Karin infann sig på cykeln! Terese körde samma upplägg som förra veckan med både Uggla och Basshunter som kära återseenden. Backarna var också riktigt roliga att möta denna morgon, men det kändes segt att komma upp i riktig puls och intensitet idag! Jag fick verkligen kämpa och slita för att nå dit jag ville å insåg återigen att jag måste laga min pulsklocka så jag vet vart jag ligger!

Pilates
I kväll skall jag träffa Puman eller som hon nu mer heter Power Puman, igen och få höra hur hennes galna vasalopps helg har varit. Vi ska även ta oss igenom ett Pilatespass va det tänkt! Återkommer självklart med utförlig rapport hur det gick för "kylskåpet"!

Ja just det ja!
Nu är även jag bokad på Apollos 75 minuters Schlagercykel på lördag förmiddag! Jag ser fram emot att få skråla ikapp med både Terese och Susanne! (Tack för tipset Terese) Å är det någon mer som är sugen, så häng på för sjutton! Skråla ikapp en tidig (ja 10:30 en lördag ÄR tidigt) lördagförmiddag kan ju aldrig vara fel heller!

3 kommentarer:

Karin sa...

Hej! Tack själv! Det var sällskapet som gjorde att jag kom iväg imorse!
Ahh, nr 23? Oj, ja visste inte det var SÅ populärt. Men stå kvar så får vi se, man vet aldrig när folk droppar ur.
Ha de så skönt på Pilatesen ikväll!

Puma sa...

vad är det som går på torsdag som jag missat??

att jag missade kära basshunter, det var illa. tur att jag är i färd med att ladda ner lite musik till IPoden, ska också ta och ladda ner den där boken du rekommenderat i evigheter... :-)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Puma! Jo det är så att Coola Karin ska gå på Pump på torsdag och jag tänkte att jag skulle väcka mina Pump muskler till liv igen! Men som sagt, plats 23 just nu! *mutter*

Hihihi ja ladda IPoden ordentligt nu, så ses vi på Södermalm senare i eftermiddag! Själv ska jag försöka gå tidigt från jobbet, jag säger bara 00:15 i natt *Zzzzzzz*