11 feb. 2008

Måndag

Spinning och mat i en härlig kombination!

Super spinning med Super Pia
Oj, oj oj! Idag va det så dax för Pias snabbdistans pass igen och det märktes att kroppen har varit sjuk! Pulsen skenade väldigt lätt idag, benen fick mjölksyrekänning lite lättare än vanligt, men jag tog i så addrenalinet och endorfinet sprutade i alla fall! Eftersom jag visste att jag bara skulle köra ett pass idag (Puman körde två hon, duktiga tjej) så tog jag i från första tramptag till sista, allt från uppvärmningen till nedvarvningen! Å ja, det kändes ordentligt kan jag meddela. svetten sprutade och sista minuterna trodde jag, alvarligt menat, att jag skulle ramla ihop i en liten hög! Nu gjorde jag inte det, ramlade ihop alltså, men hade passet varit en minut till så *s*!

Utöver Puma, som trampade bredvid mig och spred energi, träffade jag även på Coola Karin på gymet. Hon tog över stafettpinnen efter mig och höll Puman sällskap på hennes andra pass!

Middag och brödbak

Jag tror jag har blivit lite beroende av att baka bröd! Att ha hembakat bröd där man vet vad som finns i och framförallt smakar mycket mer än vanligt "köpe bröd" blir lätt en vana. Just nu står det ett väldoftande dinkelbröd i ugnen smaksatt med vanilj och blåbär! Mums fillibabba säger jag bara!



Dagaens middag


Innan brödbaket gjorde jag mig själv en variant på ungnspannkaka, där du använder pannkakan som "botten" och på den så har man Ajvar och grönsaker och toppar det sedan med lite får eller getost. Idag hade jag getost som jag hade över sen förra veckan! Det blir nästan som en pizza men mycke nyttigare än vanlig!

2 kommentarer:

Puma sa...

vad duktig du e som grejar och donar och bakar i köket! och duktig var du på spinningen också. nu får rumpan vila lite innan imorgon bitti... :-)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hihi jajjemensan nu får den vila i några timmar till! Du va väldans duktig du med idag! Mmmm duktiga båda två va vi faktiskt!
Ses i morgon bitti!