23 sep. 2010

Träning och Invägning på Itrim!

Så var dagen äntligen här, dagen då jag “på riktigt” startar min viktresa eller Operation FettVäck! Idag va det första mötet på Itrim där jag fick träffa den gruppen som skall följas åt under ett helt år!

Vi var ett ganska blandat gäng med övervägande kvinnor/tjejer och en ensam herre! Men jag tror det kommer bli bra! Framförallt gillar jag Maja som är vår coach vilket också är min viktcoach som håller i mina hälsoanalyser! Hon e tuff men rättvis och har lovat mig att sparka mig där bak om jag behöver. Precis som det skall vara!

Träning
Innan jag satte mig på mötet passade jag även på att träna. Men jag skall inte ljuga, det va TUNGT idag! Fy f*n säger jag bara! Det va som all styrka i musklerna var som borta och den kära mjölksyran verkade dansa hambo i hela kroppen!

Men, 3 varv är det sagt och 3 varv blev det! Det sista kanske det inte va någon vidare kvallitet på, men jag genomförde det! Sen mina vänner hände något oväntat! Jag orkade med 2 armhävningar på tå! Det har ALDRIG hänt innan, aldrig någonsin!

Vägning
Ja just de, vägning va det med! Och det gick över förväntan då jag har en vecka med väldigt mycket vatten i kroppen! –2,1kg och vågen står nu officiellt på 74,5!   Jag har alltså inofficiellt gått ner 7,5 men officiellt dvs från det jag vägde in mig på Itrim, 6,3 och det är den siffran som hädanefter kommer att gälla!

Men det som är häftigast är att jag har tappat minskar i fettprocent och ligger idag på 36,2% istället för över 40%!

Så idag mina vänner, idag är jag faktiskt så jävla bäst! Så det så!

6 kommentarer:

Miss Agda sa...

Hurra! Det går bra nu :)

Ciz sa...

Oj oj oj, Nilla är typ bäst i hela stan liksom ba'

Coola grejer, coola tjejer!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Milla: Ja, just nu går det bra och lätt!
ciz: Hehehe alltid coola tjejer! De e vi de *S*

Träningsglädje sa...

världsbäst!

Sofy sa...

Bravo!!!!

frida sa...

Gogogo! Bra där! Stolt kan du vara men skönt att höra att du tar det coolers med träningen när du gå på så lågt kcal.