2 sep. 2010

På den 4 dagen vilar hon!

Idag har jag vilodag! Jag skulle vilja säga att den är planerad, men det är den inte! Jag packade träningsväskan för ett Itrim-pass redan igår och min fasta övertygelse var att hinna med träning på lunchen!

Men så slog det mig att jag faktiskt måste låta bli om jag ska få någon som helst vila den här veckan! Å det måste jag ju få! Återhämtningen är nu, om någon gång, viktigare än mycket annat för att jag skall kunna prestera!

vila

Resten av veckan!
I morgon skall jag träffa Sara för träning, på lördag är det Super Saturday, vilket jag kommer besöka på morgonen och köra två klasser, men inte mycket mer. (Min ömma moder gifter sig på eftermiddagen och “kräver” sin äldsta dotters närvaro.) På söndag är det “Träningsbloggträff” med både In door walking och Spinning på Sportlife Odenplan med Emil och sen e det ny vecka igen! Så blir det ingen vila idag, blir det ingen vila på hela veckan!

Däremot skall jag väga mig! En vecka har passerat och nu är det dags att se hur det har gått. Men, jag har inte ställt mig på vågen än, det gör jag när jag kommer hem! Allt för att få det så “lika” som möjligt när det hela drar igång. Då kommer vägningarna ske på kvällen och således kommer min egna vägning ske på kvällen! Logiskt eller hur!

4 kommentarer:

Anna sa...

Vägning! Spännande! Jag tror på minus!

Emliscious sa...

vi ses på söndag =)

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Anna: Jag hoppas på minus!
Em: Absolut, vi ses på söndag!

Ciz sa...

Hejja hejja, själv har jag sänkt mitt bmi från 32 till 28 på 3 veckor och känner mig strålande glad och frisk och lycklig.