8 sep. 2010

Idag är det ingen bra dag att sluta sniffa lim!

Min gamla chef S brukade säga så dagar då det inte gick helt hundra och idag kan jag inte annat än att hålla med! Idag är det INGEN bra dag att sluta sniffa lim!

Rethostan gör mig galen, snuvan vansinnig! Jag är hungrig som en varg hela tiden och jag inte kunde jag träna som planerat på grund av ovanstående irritationsmoment! Men nu har jag en plan som skall få mig att överleva kvällen och i morgon är det en ny dag, förhoppningsvis utan rethosta samt med en långpromenad efter jobbet tillsammans med Magdalena!

Hungern består mest av att jag vet att jag inte får! Ja vet, det e hur knäppt som helst, men så e det! Det sitter mer i huvudet än i magen och jag vet att det kommer gå över!

Min svåraste tid är helt klart kvällarna då jag alltid är extremt hungrig, speciellt om jag inte har tränat så nu gäller det att bita i och gå vidare! Lite te utan koffein (och utan mjölk, arma tanke) får bli förhoppningsvis suget att lägga sig!

Hostan skall bekämpas med stark hostmedicin och Alvedon. Japp, ni läste rätt! Alvedon har nämligen den förmågan att lindra muskeln som är retad i svalget vid rethosta. Slappnar den av och man sedan toppar med hostmedicin brukar det gå över ganska kvickt!

Med snuvan är det värre, men nässpray och näsdukar får duga för nu! Hoppas helt enkelt att den ska ge med sig så fort resten lägger sig!

Nu vill jag bli frisk och kry så jag kan trycka på med träningen igen! För nu är det dags att gå från storlek 42 till 40 i byxor och det illa kvickt!

PS. Kvällens middag smakade verkligen inte hallon! Itrims frukostgröt kommer få ligga kvar i sin låda väldigt väldigt länge och endast tas fram i extrema nödfall! Tvi vale!

1 kommentar:

Ciz sa...

Gröt är väl inte ens gott i vanliga fall?