27 sep. 2010

Lunchträning trots dålig sömn!

Trots en knasig natt vaknade jag ganska pigg när klockskrället ringde i morse, med betoning på ganska! Jag har nämligen roat mig att vkana TVÅ gånger av både nödvändiga behov men även av en katt som kräktes så det stod härliga till! Mysigt eller hur!

Lunchträning!
Dagens plus är dock att jag hann med lite lunchträning på Itrim Sveavägen! Lunchträning är verkligen perfekt eftersom det inte “skäl” någon tid efter jobbet (dvs man hinner med annat)! Att jag sedan äter mina soppor/shakes gör ju att lunchen kan intas på vägen från träningen! Smidigt, smart och tidseffektivt!

itrim odenplanFräscha  lokaler på Itrim- Sveavägen!

Idag körde jag mina 3 varv i cirkeln men det som skiljde dagens träning från den senaste veckan var att det kändes lätt! Kroppen svarade nästan som vanligt och mjölksyran kom inte för än i slutet av passet! Pulsen var däremot uppe och nuddade 90% så ni ska inte tro att jag “fis-körde”!

Så nu, i skrivande stund njuter jag av att kroppen är med mig! Jag vet att det kan vara helt annorlunda redan i morgon så det gäller att passa på att njuta idag!

Inga kommentarer: