13 sep. 2010

Hår och naglar!

Mina kamrater som har använt sig av pulverdieter tidigare, har sagt att hår och naglar börjar växa som ogräs efter ett tag. Jag har väll lite naivt skrattat och sagt att “så farligt kan det väll inte vara”. Oj så fel jag hade!

Jag har en ganska mager hårväxt på mina ben och rakar dom således ganska sällan. Naglarna växer heller inte med någon raketfart precis! Nu är det helt klart annorlunda!

Jag vet inte vad detta beror på, men kan ju spekulera. Med måltidsersättning får du ju i dig precis det du behöver i mineraler och vitaminer, då dessa är uppbyggda efter en sådan princip. Och med detta kommer kanske att hår och naglar växer, vad vet jag! Faktum kvarstår dock att så är fallet!

Jag har fått KLIPPA mina naglar för dom är för långa vilket aldrig har hänt innan. Å på benen är det rena gräsmattan redan efter EN vecka! Det enda jag kan göra är att skaka på huvudet och konstatera fakta! Jag lär väll bli en storkonsument av hårborttagnings attiraljer!

Däremot tycker jag att det är ganska kul om håret på huvudet skulle kunna sätta rekordfart. Där växer i och för sig håret alltid ganska kvickt, men i rekordfart kanske jag har ett långt svall lagom till jul. Det vore faktiskt inte helt tokigt!

1 kommentar:

Ciz sa...

Det är kul att se att "Jag kan inte ha dubbelknäppt kavaj" och "Jag kan inte ha bredrandig tröja" slutat existera.

Jag gillar Nilla, med eller utan randig tröja! ;)