15 sep. 2010

Nu är det slut på lekandet, imorgon börjar allvaret!

Imorgon, torsdag, startar min “Rivstart” som Itrim kallar det.  Jag går ner på 600 kcal och äter enbart flytande föda! Man kallar “maten” för VLCD produkter viket alltså innebär Verý Low Calorie Diet. Jag har ju dock ett litet problem då de flesta av dessa produkter är baserade på mjölkpulver vilket innebär laktos. Men jag har fått handfasta tips från Itrim hur jag skall kunna gå runt detta problem!

De tråkiga bieffekterna av att leva på detta är bland annat att man börjar lukta ganska illa och att man får en metall lik smak i munnen. Det senare har jag dock redan upplevt och det är inget som varken är kul eller smakar gott!

De positiva effekterna är dock att man tappar ganska mycket vikt (ca 1-2 kg/vecka för kvinnor) och så sägs det att man, när man väl kommer in i den så kallade Ketogena fasen, blir ganska pigg! Just de längtar jag särskilt efter!

Så nu är det alltså bara att knyta på sig boxhandskarna, sätta hårt mot hårt och köra så det ryker. Att misslyckas finns således inte! Jag ska slita mig igenom varje träningspass för att behålla så mycket av musklerna som möjligt. Äta när jag ska och framförallt aldrig tvivla på att jag kan! Jag är envis, NU om något skall jag använda det till min fördel!

Nu jävlar, nu kör vi!

5 kommentarer:

Ciz sa...

Hur länge pågår kickstart-fasen?

Susanne sa...

Lycka till Nilla! Du kommer att klara detta galant!!

Kram,
Susanne

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ciz: 3 veckor! Det känsn just nu som en oändlighet, men det kommer att gå fort!
Sus: Tack tack vännen!

Ciz sa...

Impossible is nothing!

AC sa...

Kör så det RYKER!!! Fatta- det kan vara 6 kg mindre Nilla om 3 v!!

Kick ass!

kram!