14 sep. 2010

Sex veckor till toppform!

6 veckor

Ella är en jäkel på utmaningar! Handlar det inte om max antal armhävningar så handlar det om något annat! Och som alla vet är utmaningar både roliga och inspirerande!

Det är dessutom lätt att vara med och man kan genomföra det precis där man är efter sin egen förmåga!  Förändringen och lyckan efter genomförd utmaning är en sporre nog!

Det finns även en FB grupp som är skapad för att peppa, sporra och kanske sparka någon där bak den dagen inspirationen och träningsviljan har en tillfällig svacka!

Vill du vara med tycker jag att du ska gå in här!

Själv vet jag inte om jag skall vara med! Jag går ner på 600 kcal/dag på torsdag och jag vet faktiskt inte hur min kropp reagerar på det. Men, då utmaningen startar den 20e hinner jag känna efter och har tid att bestämma mig till dess!

Men oavsett min medverkan eller inte, hoppas jag verkligen på att det ni blir många som genomför den och att ni alla klarar det med bravur! Själv lovar jag att peppa och stötta Er alla så gott jag kan!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Varför ligga på bara 600 kcal/dag?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Anonym: Eftersom jag kör Itrims program för viktminskning och deras sk Rivstart innebär att leva på 600 kcal/dag. Detta är bara en kortare period men får fart på viknedgången och håller motivationen uppe!

AC sa...

Shit! 600 kcal är tufft! Jag blir snurrig i huvudet bara av att tänka på det...

Hur funkar en dag då? Bara Itrim-produkter, eller är det bara sallad o gurka o sånt?

Jag är jättenyfiken, men jag vet inte om jag riktigt har kommit till mitt vägskäl än... : )

kram
ac

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

AC: En dag funkar som så att man börjar med en shake, äter lunch ca 3-4 timmar senare. Mellanmål (en shake) återigen 3-4 timmar senare och så middag med soppa igen!

När man senare går över på 800 kcal/dag så lägger du till "barer" och får återigen tugga *underbart*! Så kör du tills du e nere eller max 12 veckor!

När det är över börjar du föra in vanlig mat igen!

Om mitt vägskäl kan du läsa lite längre ner i bloggen!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

AC: Länken! http://nillastraningsblogg.blogspot.com/2010/08/att-hamna-vid-ett-vagskal.html

ÄtaTränaKämpa sa...

Hoppas du har ork att hänga på, om inte, så får du vara påhejjare deluxe! :)
Stor kram