29 sep. 2010

Det är tungt nu!

Trots den fantastiska lyckan och den sköna känslan i kroppen så är det egentligen ingen bra dag idag!

Jag tror jag hamnat i en liten mental dipp och vill egentligen skita i allt, äta mat och vara som vanligt! Jag är less, sugen och har ont i huvudet!

Men jag vet att detta är övergående, det är jobbigt idag och imorgon är det bra igen! Det gäller bara att reda ut dagen, bita ihop och gå vidare! Försöka se positivt, se framgångarna som jag faktiskt har nått och hela tiden går emot.

Jag får tänka på systers kommentar när jag igår frågade henne om hon tyckte att det syntes något och hennes svar blev: Jag tycker du blir mindre och mindre för varje gång jag ser dig (och då sågs vi i lördags)!

Jag har även slutat lukta illa! Det om något gör att jag inte tänker bryta ihop! Det är således bara att köra ner huvudet, bita ihop och gå vidare! För jag SKA lyckas med det här och jag VET att jag kommer att lyckas! Då är en liten motgång som en fis i den berömda rymden!

6 kommentarer:

Emliscious sa...

Denna dipp tror jag är vanlig, oavsett diet eller snarare oavsett utmaning! det handlar om tålamod kära vän, tålamod och uthållighet! det är en riktiga utmaningen!!

Annoula sa...

Du är ju så jäkla duktig! Hang in there! Och dippar kommer alltid!

AC sa...

Hem och på med smaljeansen och en tight tröja! Ut i solen och lapa D-vitamin och blås bort alla mögliga skräptankar ur hjärnan!!!

*pepp, pepp*

kram!

sofy sa...

en rask promenad på det, le med vinden i håret. Sen så! Och ikväll - TE och filt och tända ljus!

ÄtaTränaKämpa sa...

En stor peppkram kommer på stört! Du klarar det här!

Sofie sa...

Ge inte upp! Fortsätt kämpa! SKAM DEN SOM GER SIG! KRAM!