16 sep. 2010

Halvtid!

Så var halva dagen avklarad och jag sitter med en varm kopp te framför datorn efter lunchen!’

soup2_hemsida

Dagens alternativ på soppa blev Morot och Ingefära (till vänster på bilden). Jag är inte vidare förtjust i denna soppa, men faktum är att kryddar man den med svartpeppar och lite kanel (!) så får den en helt annan smak som är helt OK!

På tal om kryddning så frågade jag Itrim tjejerna igår om det var ok att krydda sopporna och det va det! Lycka! På så sätt kanske man till och med kan få en liten smakupplevelse när man äter!

Men på tal om mat så förespråkar Itrim, så som så många andra, att man skall ha 3-4 timmar mellan måltiderna! Jag får f*n inte ihop det i min vardag! Om jag går upp klockan 6, käkar frukost 06:30 så bör jag äta lunch senast 10:30, mellanmål 14:30 och middag 18:30.

Men säg den som äter lunch 10:30? Att flytta fram frukosten en timme är ett alternativ, men då infinner sig problemet att jag faktiskt är HUNGRIG när jag vaknar! Otroligt men sant!

Hade det varit att jag måste tugga så hade det inte gått att få i sig, men nu är det ju frukost i flytande format och då fungerar det! Detta ovanliga problem i min värld har verkligen ställt till det! Världsliga problem men ändå!

2 kommentarer:

Anna sa...

Helt crazy duktig är du!

Träningsglädje sa...

kan du inte dricka lite vatten eller te på morgonen så att den värsta hungern lägger sig?