13 apr. 2009

Vad finns det i påsen?

Dagens shoppingtur resulterade alltså i något för ovanlighetens skull. För er som inte vet det är jag oerhört dålig på det där med att shoppa, jag gillar helt enkelt inte att gå i affärer och förstår inte människor som kan gå i flera timmar och bläddra och titta, prova och fundera.

Men idag blev det en hel del spring i affärer som tillslut gav resultat. Men inte kunde jag föreställa mig att det skulle vara så svårt att köpa sig ett par löparskor!

Skor

Efter att ha konsulterat en riktigt duktig säljare på Stadium (Löplabbet tjej var stängt, vilket hade varit mitt förstahands val) som både mätte, kollade på någon sorts genomskinlig platta, lät mig “spinga” på löpband med mera, konstaterade han att jag supinerar, dvs springer på utsidan av foten och alltså inte alls som det flesta gör. Detta leder i sin tur att jag ska ha ett par neutrala skor (fråga inte varför) och av dom fanns det inte så många att välja på. Lägg sen till att den här fröken ska ha ett par i storlek 36,5 så minskar utbudet drastiskt.

Mitt i min iver och frustration skickade jag dock ett SMS till min kära vän Sara och det visade sig att även hon har detta “problem” med skor. Inte att ha små fötter utan för att även hon supinerar, så jag kunde inhämta ett par viktiga tips och fortsatte mitt sökande. Tillslut hittade jag dessa Brooks Glycerin som fick följa med hem!

Så nu är jag alltså ett par löparskor rikare och nu gäller det bara att börja använda dom. Lite läskigt är det kan jag meddela!

2 kommentarer:

SARA!!! sa...

snygga, hoppas de funkar bra!!

Miss Agda sa...

Grattis till nya löparskor! Brukar vara bästa motivatorn när det gäller att hitta löpmotivationen!
Kramar