30 apr. 2009

Lunchspinning en "halvdag"!

Precis som den uppmärksamme "kändis spottaren" så fint skriver i kommentaren nedan, så checkade Svensson in på SATS Hötorget vid halv tolv rycket. För här skulle det cyklas för Terese!

Lunchspinning
En av många possetiva saker med halvdag på jobbet, är att man kan gå lite lite tidigare och hinna med ett lunchpass. Lägg därtill att det är torsdag och lunchpasset körs av Super Terese så är lyckan gjord!

Dagens pass va helt kanon och idag tyckte jag faktiskt att Terese överträffade sig själv! Det va lite jävligare, lite roligare och lite tuffare och jag tror att det berodde på de 7 minuterna backe där vi drog på motstånd, stod upp och sedan satte oss ner utan att dra av motståndet. Lägg därtill att vi gjorde det 7 (eller kanske fler) gånger! Töntigt jobbigt och väldigt roligt! Tack Terese för ett helt fantastiskt pass!

Efter genomförd träning är jag nu mycket piggare och framförallt ganska mätt efter en supergod sallad på det omtalade Zansibar! Bilder kommer under eftermiddagen!

Nu ska jag softa i solen i några minuter till, åka hem och sen bosätta mig på Annas balkong med ett glas rosé och fira Valborg!

Trevlig Valborg på Er alla!

2 kommentarer:

Miss Agda sa...

Trevlig Valborg till dig med!! Och visst är det kanon med halvdagar!!
Kram

Sofy sa...

Låter toppen, nu blev jag sugen på spinningpass! Kram