4 apr. 2009

En vårdag i solen!

Här hade jag ju velat dela med mig av dagen och solen, men mobil vill inte fungera och mitt nya sim-kort har inte börjat fungera, så ni får hålla tillgodo med min rapport!

Det är en fullständigt underbar dag idag! Det är varmt, molnfritt och vindstilla och jag sitter utanför Wanes i Sickla och dricker kaffe efter att ha gått längst med årstaviken ända bort hit! Solen värmer och min saknad av solglasögon är stor men det är precis det jag tänker åtgärda under dagen.

Livet och dagen är annars mest bara njutning och till för vila och rekreation. Veckan som precis har passerat har gått i jobb och nya arbetskamraters tecken, så det har blivit väldigt lite träning. Så även fast tanken var att gå in på ett spinningpass idag, vilket jag verkligen skulle bheöva, så blev det istället en prommenad! Det bar nämligen väldigt emot att gå ner i en varm cykelsal!

Nu ska jag inte klaga på veckan som varit, det har trots allt varit väldigt trevligt, men som sagt lite för lite träning har det blivit och kroppen vill väldigt gärna röra lite på sig och avsaknaden av pulstopparna är enorm. Men om meteriologerna har rätt kommer det en perfekt dag för detta imorgon!

Må nu så underbart gott och njut av våren, för det är precis det jag tänker göra!

Tjing tjing!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Solen värmer på nosen och joggingturen blev allat annat än snabb idag. Men vad gör väl det! :) Annars rekommenderas ett cykelpass på SATS Sickla.. Perfekt att promenera dit och ta ett pass och [kanske inte] promenera hem igen.. ;) Välkommen annars till ett av SATS Sthlms fräschaste gym!

Trevlig helg!! Kviddevitt..

Miss Agda sa...

Ja, visst har det varit en underbar soldag idag! Vi har visserligen flyttat (med din mamma som flytthjälp:-), men vi fick vara ute litegranna också + hade alla möjliga fönster öppna hela dan. Underbart. Och nu är allting flyttat och 50% av sakerna på plats. Skönt!
Kram kram

Anonym sa...

Låter bra! Kämpa på!

http://FriskOchSvettig.blogg.se