16 apr. 2009

Träningsvärk i vaderna!

Det sägs ju att andra dagen alltid är värst och det gäller faktiskt ganska mycket. Andra dagen i veckan (ja tisdag alltså) känns alltid längre än både måndagen och onsdagen, andra dagen efter ett kalas är jag alltid tröttare än första och andra dagens träningsvärk är alltid lite elakare än den första och idag lider jag av det!

Jag har träningsvärk i vaderna idag, speciellt i den högra! Detta beror på den elaka maskinen jag fick "tortera" mina vader i under den absolut sista delen av mitt pass i tisdags! Jag har försökt hitta en bild på denna tortyrmanick, men icke! Men jag "halvsatt" liksom upp (nästan stående alltså) och hade sedan fötterna i 3 olika possitioner (vinkel utåt, vinkel innåt och rakt fram) för att sden "låsa" knälderna och bara använda vadernas muskler!

Att ha sån här enorm träningsvärk i vaderna är en ganska surealistisk upplevelse som jag inte är så van vid. Jag brukar ju inte lägga så mycket krut på att träna mina gamla "handbolls vader" då jag tycker att dom verkligen inte behöver bli större. Men när Erick får bestämma blir det vadträning och vem är jag att sätta stopp för det?

Idag "haltar" jag alltså i en ganska lustig stil, men det bjuder jag så gärna på! Och i kväll tänker jag ta mig ett "återhämtningspass" på spinningcykeln för att få fart på boldflödet till benen! Men mer om det senare!

Inga kommentarer: