27 apr. 2009

BloggerBootCamp 2009!

Lika fort som helgen kom, försvann den, precis som lönen på kontot eller maten i kylen! Men minnen och bilder har man kvar lite längre vilket är en oerhörd tur!

Förmiddagen
Samlig vid pumpen, som i det här fallet var Planet Fitness på Sveavägen, klockan nio. Vi blev tillslut 42 stycken tränande och de 4 super tjejerna som arrangerade evenemanget! Det va roligt att träffa gamla bekantskaper men även nya förmågor som jag aldrig förr hade sett IRL utan bara pratat med över detta forum!

Väl avprickade och utlottade (eller nä, men i alla fall försedda med varsin lott), utfodrade (“gottpåsen” som fanns i skåpen samt den Smothien vi fick i handen var ingen lek, jag återkommer om detta i ett senare inlägg) och påklädda i lika dana vita fina BBC tröjor från Craft var det så dags för lite träning!image-upload-367-725369

Min skinande springare under 2 hela timmar!
Å ja, min cykel hade namnskylt ;)

Jag startade dagen med Spinning för Terese och som vanligt va passet suveränt och upplägget kalas! Två “varv” med både intervaller och backar dom verkligen sög musten ur mina stackars ben!

DSCF2873-788175
Lunchen bestod av en bulgursallad med kyckling, och sällan har väll en sallad smakat så gott som den gjorde då! Här fick man även chans att prata lite strunt med nya och gamla vänner!DSCN6098
Jag, Erika och Emelie
(jag ser fruktansvärt trött ut på detta kort,
men skyller på solen och min brist av solglasögon)

Eftermiddagen
Med nya och friska tag tog vi oss nu an en föreläsning av Mela, vilken var både superintressant och spännande på alla sätt! Som någon annan (minns inte vem) sa efteråt “Alla borde vi ha en Mela sittandes på våran axel och tala om vad som är rätt val just nu”

Efter en snabb kopp kaffe var det så tid för mer träning. För mig stod “Funktionell träning” med Cizzi på schemat och så fick det bli! Med hjälp av vad som kändes som en miljon utfall, viktplatta och egen kroppsvikt fick vi oss en riktigt bra genomkörare av kroppen och i samma stund insåg jag återigen att jag är vig som ett kassaskåp och rörlig som en gravid flodhäst!

Dagens sista pass var dans för supercoola Caroline Nilsson! Detta pass hade jag bävat för och till och med förvarnat ovan nämnda Caroline om. Jag kan ju inte dansa, i alla fall inte i nyktert tillstånd! Men eftersom Caroline är en instruktör av rang och dessutom en pedagog av stora mått tror jag faktiskt jag tillslut fick till något som i alla fall liknade dans. Koreografin var ganska lätt (tack för det) och det var inte så många fällor i höger-vänster-snurr träsket! Och så länge jag lät bli att titta mig i spegeln (av fler än en orsak)  gick jag faktiskt åt rätt håll fler än en gång!

Nu var så dagen slut, men inte alls vi! Nej efter en snabb sväng hem till katten bar det sedan ut i nattvimlet. Men mer om det i ett helt eget inlägg!

Slutligen vill jag tacka de 4 supertjejerna Mela, Sofia, Jane och Terese för en superdag där allt flöt på kanon! Jag längtar redan till nästa år!