24 apr. 2008

Jag undrar om teorin fungerade...

...eller är det bara ett lyckokast! Men vet ni vad, jag kan faktiskt ta mig framåt idag utan stöd från vägg, rullator eller annat hjälpmedel, vilket brukar vara resultatet efter 45 minuters benstyrka i gymet! Det kan vara ett lyckokast, det kan va så att jag mesade lite igår under benträningen (fast det hävdar jag att jag inte gjorde) men oavsett så har jag inte dödens träningsvärk i benen!

Så Puma, jag undrar faktiskt om inte vår lilla teori faktiskt stämmer? Den med att köra styrka för ben, direkt följt av spinning! Jag ska för säkerhets skull testa det en gång till vid lämpligt tillfälle, dock inte nästa vecka eftersom avslutningen kommer att bli grym, mer om det senare! Men veckan efter, så ska här utvärderas!

Nu, plannering inför planneringsdagarna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag testar samma trick i eftermiddag; benstyrka (& lite tric) följt av 55 min spinning. Jag tror på teorin :)

Ha en skön helg!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja, å så får du tala om hur det gick för dig. Jag kan meddela att efter moronens prommenad (ja vad gör man inte för att vakna till efter en kväll med jobbet...) så känner jag en aning i framsida ben, men inte så att jag dör! Å med tanke på den maxhastighet jag brukar ha efter ben... så!

Lycka till och trevlig helg!

Anonym sa...

Nu tror jag inte på tricket längre :( Körde ett TUNGT benpass på ca 45 minuter och sen ett 55 spinning. Glömde att fylla på mellan passen... Var löjligt urlakad under hela cykelpasset och kunde inte prestera i närheten av vad jag gör normalt. Gick hem på VÄLDIGT skakiga ben efteråt. I lördags kom träningsvärken smygande och igår kom jag knappt ur sängen *suck* Gjorde två generalfel innan detta pass; dåligt mellis innan och ingen påfyllning mellan passen. Kan det ha inverkat kanske..? Well, jag ska testa igen nästa fredag och då se till att ha förberett mig bättre med maten. Over & out :)