17 apr. 2008

17/4 - Styrketräning och Spinning

Det bidde ingen Pump, det bidde annat istället!

Styrketräning
Jag kom till Hötorget idag och kände i hela kroppen att nej, jag vill verkligen inte köra Pump! Styrketräning går bra, men inte Pump med dess 350 repetitioner och dess förkroeograferade pass. Innan hade jag och Puma bestämt att vi först skulle köra Pump och sedan gå dirket till Terese spinning, men när vi sågs i omklädningsrummet sa jag som det va! Puma hade bestämt träff med Coola Karin, som även hon skulle Pump:a så jag va ärlig och sade att du får gärna Pumpa men själv kör jag vanlig styrketräning istället. Puma valde styrketräningen med mig, vilket jag blev väldigt glad över och Karin körde Pump:en utan oss (men vi såg dig allt genom fönstret).

Även idag körde vi (jag körde samma sak igår) rygg och biceps. Visst kändes det lite i ryggen att jag va där även igår, men det gick lättare än väntat! Liksom igår ökade jag ett hack i sista set:et och körde där tills det tog slut, bytte sedan ner till ursprungsvikten och fortsatte tills det inte fanns något mer!

Övnignarna va följande:

  • Lastdrag, brett grepp
  • Sittande rodd
  • Bicepscurl med stång
  • Hammercurl i CC
  • Biceps i maskin
  • Ryggresningar

Spinning
När vi var klara och jag hade hällt i mig en proteindrink, va det dax att äntra spinningsalen och tillsammans med Terese forsa fram bland backar och raksträckor. Idag fick jag smaka på den långa varianten, den med Basshunter till Pumas glädje, och idag va benen återigen med mig. Det går helt enkelt att jämföra mellan tisdagsmorgonen och dagens pass, där det i tisdags va motigt och jobbigt men det idag kändes allt annat än stelt. Benen flöt fram, orken fanns där och tiden flög iväg. Jag va där, i nuet, i cyklingen och träningen! Coolt!

Nu, i denna sena timme har jag kommit hem och försökt att få i mig något att äta. Problemet för mig att träna så här sent är just att äta när jag kommer hem. Gränsen för hunger har överstigits och jag har helt enkelt inte så mycket aptit, vilket jag lovar är den enda gången det händer för mig.

3 kommentarer:

Terese sa...

Är jag förvirrad... körde ni inte triceps när jag kom in???

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Mmmm lite förvirrad e du... garvar men det skulle föreställa bicepts (och det är där jag har ont idag *skrattar*)
Men va sjutton, arm som arm! *garvar'

Karin sa...

hehe, och jag kikade in på er på spinningen =) Det såg kul ut!