1 nov. 2007

J-Lo rumpa


Benböj kan visst göra under?!?

Jag kommer ihåg en sommarkväll när jag och Ciz satt på Sodra Bar och funderade över vilka kroppsdelar som man skulle vilja sno av diverse kända personer! Ett par armar som Madonna eller Eva Röse (ja hon är fanatsikt vältränad mina vänner) skulle inte sitta helt fel. Inte heller en mage, inklusive magrutorna, som Sanna Kallur eller ett par par ben av Marion Jones! Som pricket över i:et självkart en J-Lo rumpa!

Jag undrar hru många benböj, utfall och "good mornings" en tjej som J-Lo har gjort i sina dagar och jag undrar hur mycket träningsverk hon har skaffat sig under tiden? Denna fundering får jag eftersom jag själv sitter här med en värkande bakdel efter bara ett par stycken! Ja, jag vet, det kallas nog inte bara träning utan även lite kirurgi och bra gener med, men vadå, man kan väll få drömma! Å om jag drömmer vill jag ha en J-Lo rumpa som e ruggit snytt i jeans!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag roar mig idag med bilder "kändisar utan smink" och paparazzibilder på typ JLo i bikini. Faktum är att jag är minst lika snygg med samma mängd retuschering! Så egentligen så är det smartare att lära sig photoshop än att gå å gymma... eller nä kanske inte.

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

hahah... men duuuu... om man då lär sig båda sakerna dvs gym OCH retuschering... fan så snygg man måste blir då *s*