21 nov. 2007

Sen kväll, tidig morgon

Allt går efter planen trots lite hinder i vägen!
Body Combat
Som jag har skrivit innan har jag hittat mig ett alternativ till Spinning, styrketräning och Core, jag har funnit träningsformen Body Combat! Klockan 17:30 på SATS Fridhemsplan sätter en Katarina igång med sitt pass och det sprutar verkligen av energi! Nu ska jag villigt erkänna att jag inte alltid har koll på benen och armarna, alla slag och sparkar men det blir bättre och bättre! Å får jag bara några gånger på mig så kommer jag att få till det hoppas jag!


Det va dock segt att ta sig dit igår! Det va segt i benen, segit i huvudet och tankarna var allt annat än just på träning. Har en gammal farfar som ligger på sjukhus och tar upp mina tankar i väldigt stor utsträckning! Det oroar mig även fast jag vet att han har det bra där han är och har sällskap i princip hela tiden!

Men jag tog mig i alla fall till passet och när väl uppvärmningen har börjat rensas tankarna för en timme och man kan koncentrera sig på var man är och det man gör! Ett skönt sätt att rensa hjärnan, skönt men svettigt! Slag blandas med sparkar, det går fort och efter en stund känner man svettdropparna i pannan. Detta trots att jag inte kan ta ut alla sparkar för fullt eftersom jag inte kan hoppa och heller inte har någon balans i vänsterfoten! Tänk när jag fått bukt på foten, då jädrans kommer det att sparkas ännu mer!

Morgon Core
Efter en god natts sömn, dock allt för få timmar, ringde så klockan så där okrisligt tidigt igen. Men i morse bestämde jag mig för att hoppa över spinningen och bara köra Core (ett litet avsteg från planen alltså). Jag låg kvar i sängen i ca 45 min men kravlade mig upp tillslut! Det var nog tur att väskan redan stod packad och träningskläderna låg framme för då slapp jag tänka utan bara göra!


Väl på plats träffade jag Puman som även hon hoppade över spinningen och vi fick tid för en massa snicksnack innan vår Core favorit Terese kom in i salen! Sen va det bara att sätta igång! Det går verkligen bättre och bättre med Coren för mig. Jag känner hur pass mycket starkare jag blir hela tiden, men tillräckligt stark e jag inte. När det kommer till Plankor och Båtar och Rodd har jag en lång väg kvar! Sista låten är fortfarande en mardröm och jag tror varenda gång att jag ska DÖ!

Inga kommentarer: