30 nov. 2007

Armar, axlar och bröst!

Tränade allt som inte "gör ont"

Konsten att kunna bära en väska på axeln!
Idag blev det ett pass för armar, axlar och bröst på lunchen dvs alla muskler som just nu inte lider av träningsverk. Benen, framförallt utsidan och rumpan samt magen känns mer än märkbart efter gårdagens Pilates. Ryggen har fått sig en omgång både från gymet men även från både Core och Pilates i veckan, så även den fick vila lite!

Började med bröstet, hantelflyes på rak bänk, bänkpress och gamla hederliga armhävningar fick det bli! Efter det fick armarna vad dom tålde i enarms hantelcurl och hammercurl i CC samt omvänd P-D, först med stång och sedan med rep!

Sist men inte minst körde jag axlar. Först baksidan i maskin och sedan stående hantelflyers, den senare först 3*8och sen droppsett 1*8, 1*10, 1*12! Sen svider axlarna kan jag lova, men det ger resultat! *ler*

2 kommentarer:

Puma sa...

Hallå i stugan. Skönt att läsa upp mig på din blogg eftersom det känns som om jag varit borta i en evighet! Har du ett fräckt ärr nu? När är the BIG day? Hur går träningen?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hej gumman!
Japp, nu har jag ett fräckt ärr, hävdar stenhårt att det är från boxningen så klart!
The BIG day är på torsdag *huua huua*, mfast egentligen varför ska man va nervös? Jag kan ju inget bättre än att vara mig själv! *s*
Träningen... det kommer en uppdattering strax!