2 nov. 2007

Lite omplannerign i planneringen

En plannering skall inte ligga fast, den skall vara lite rörlig!

Dubbelspinning
Det tog lite mer än ett dygn tills jag fick omplannera lite i min plan för nästa vecka! Men jag kunde faktiskt inte, kanske i en stund av högmod eller gott självförtroende, låta bli att anta utmaningen på PUMA:s blogg. På måndag blir det ingen Box, det blir ett dubbelpass spinning med Pia! 55 pluss 55 minuter med start klockan 17! Så här efteråt e jag lite skrajsen om hur det skall gå, men va fan, det värsta som kan hända är att jag blir trött och får fisköra en stund! Utmaningar e till för att antas, och denna antar således JAG!

Detta leder till att jag inte kommer att köra någon spinning på tisdag morgon, sorry Terese, men jag tror inte min rumpa pallar det då!

2 kommentarer:

Puma sa...

Ja - men det är faktiskt panik!!! Jag har ringt 3 personer på sats och alla som jag bör prata med är på något jäkla möte och tänk om de också har halvdag som annat folk verkar ha?? Och tänk om jag inte kan boka på måndag och om det är fullt på klassen så att ni får ha en massa kul men inte jag - inse katastrofen!!!! haha. Bara för att jag är så uppe i varv tänker jag också ta halvdag, ja, eller alltså gå till gymmet vid lunch och träna och sen åka hem och jobba i alla fall.

Du - glöm inte baren på måndag. Sprit eller protein, du väljer!!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Halvdag är trevliga saker skall jag få be att tala om! *skrattar* Själv roar jag mig med att försöka utröna vilken färg mitt skrivbord har (ja jag städar alltså)!

baren skall ner i väskan, liksom TVÅ vattenflaskor samt en exta handduk... för nu ska här cyklas!