22 aug. 2007

Spinning som den skall vara!

Lång dags färd mot natt!

Ett riktigt bra spinningass
Efter jobbet mötte jag upp Puma på Hötorget för att köra spinning. 17.00 på måndagar och onsdagar kör Pia klassen och jag har till Puma pratat mig varm om denna instruktör. Jag vet igentligen inte vad som gör henne så speciell, men som Puma så väl beskriver det i sin blogg så är hon cool på ett sätt som gör att varenda minut av hennes långa block, blir roliga! Jag tror att det kan ha att göra med att hon hela tiden är med oss som cyklar i salen, det känns inte som hon instruerar utan mer som att hon lika gärna kunde suttit som en i bland oss. Bra, ja faktiskt helt kanon!

Idag låg fokus på backar, å backar blev det. Många, långa och sega, men väldigt roliga! Det kan finnas risk för att rumpan känns i morgon bitti!

I övrigt har jag vilat från styrketräningen idag. Att köra två dagar och vila en är min melodi! Kroppen måste få vila, den behöver vila och på vägen hem när jag läste nya Fitness Magazine kan man återigen läsa hur viktigt det är med vila. Så idag har jag alltså vilat från hantlarna med gott samvete!

Möte med syster
Efter träningen var jag på Siba och lämnade tillbaka min våg som jag köpte i förra veckan, så nu har jag ingen igen. Den ville inte fungera som jag ville, så då fick den åka tillbaka! Dock verkar min IKEA våg ha fått lite livskraft tillbaka, så jag får ha den tills jag hittar en ny. Å så mötte jag upp A för en fika på stan, en blaja kaffe blev det, samt massa skitprat så klart. Efter det mötte jag upp syster yster som va på prata skit humör hon med. Vi möttes på Landet i Telefonplan och för mig blev det ytterligare två muggar kaffe. Alltid lika trevligt att kramas och prata med syster! Men efter allt detta kaffe undrar jag hur jag kommer att kunna sova i natt?

2 kommentarer:

Puma sa...

...gick det att sova?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

japp.. men det va inte lätt *S* Det va jag, kaffespöken och en massa rullande i sängen. Men tillslut så! *s*