19 aug. 2007

Den sjunda dagen vilade han - men inte jag!

Söndags träning utan stress!

Armar och axlar
Idag blev det då äntligen dax för att köra armar och axlar på gymet! Det var inte en dag för tidigt och om jag skall försöka hålla mitt veckoschema, nödvändigt. Jag hann med allt förutom baksida axel idag, men det gör ingenting då jag skall köra bröst/baksida ben i morgon och således utan problem (igentligen aldeles utmärkt) kan lägga till baksidsan av axeln.

Idag fick min Mp3 maskin inviga sig själv på gymet! Det var rätt skönt att få stänga in sig i sin egen lilla värld med musiken i öronen, men eftersom jag alltid med eller utan musikmaskin i öronen, är i min egna lilla värld när jag är på gymet, blev det ibland lite för mycket bubbla! Dock måste jag inhandla ett sånt där armband eller liknande, för idag fick den sitta i min bh vilket inte är helt optimalt!

Passet
Jag var faktiskt väldigt nyfiken på hur mycket jag skulle ha förlorat i styrka under sommaren, speciellt i axlarna som jag är löjligt svag i. Därför tog jag det väldigt försiktigt med vikterna i början och ökade sakta på under gång. Nu svingar jag inga monstervikter på något sätt, snarare flugvikter, men i förhållande till vad jag började med, så har jag hela tiden ökat stadigt och för mig är det de som räknas!

NU är det dax för mat igen! Att äta var tredje timme kräver sin plannering kan jag meddela! *s*

2 kommentarer:

Puma sa...

kul att det gick bra!! det var länge sedan jag var på gymmet på en söndag. om det nu nånsin har hänt? visst har jag varit ute och sprungit och så, men inte varit på något gym inte... var du på liljeholmen eller telefonplan?

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jag va på Stureplan faktiskt. Mest för att det var ett gult spinningpass som passade, men det gör jag inte om...för man kan väll säga att det hade mycket att önska *s*
Såg du mitt sms igår?