28 aug. 2007

Darriga ben

Rätt duktig på att skrika... men det går liksom lättare då!

Morgonspinn med armar
Tisdag morgon, för mig den jävligaste dagen av dom alla (måndagar är en baggis om man jämför med tisdagar enligt undertecknad) att kliva upp på, men idag gick det faktiskt ovanligt bra! Det kanske beror på att jag i princip somnade i fallet ner mot kudden igår runt halv elva, eller så va det bara ren och skär tur samt att en date med Puma och Terese var inbokad!

Hur som helst så vaknade jag faktiskt innan klockan i morse, kunde lungt och försiktigt både få i mig frukost (dinkelvåffla och ägg) samt kaffe innan det bar iväg mot Zenit! Satte foten i receptionen strax efter klockan 6 vilket gjorde att jag nästan hade 40 minuter tills passet började och jag hann med att köra armar på gymet. Det är en härlig känsla att springa bland hantlar och andra redskap på morgonen. Du får ha dom för dig själv, du slipper (eller kanske saknar) testosteron skriken från pojkarna men framförallt alla saker står där dom ska och man slipper köa för att komma fram. Nu skall väll jag villigt erkänna att jag e rätt duktig på att skrika till när det känns så där förfärligt tungt... så jag kanske inte skall säga nått om skrik *S*

Terese
När klockan visade kvart i sju drog spinningpasset igång. Jag och Puma satt på var sin cykel och var redo för dagens pass. Igår på vägen hem sa vi att vi nog skulle ta det lite lugnt i morse med tanke på gårdagskvällens grymma pass med Pia. Jag kan väll säga att vi misslyckades och i omklädningsrummet efteråt skrattade vi bara å konstaterade "Att det här med att ta det lungt, gick visst inte så bra!" Detta berodde på att det var ett fantastiskt roligt pass idag och undertecknad faktiskt satt och sjöng med i slutet, mest för att försöka få något annat att tänka på än att benen brännde och hjärtat pumpade för full kraft!

Så nu sitter jag på jobbet, har ätit det första mellanmålet (eftersom frukosten intogs redan klockan 5 och tre timmar senare skall jag äta igen) och benen skakar så där lagom obehagligt under bordet! En skön start på en annars rätt trist tisdag!

2 kommentarer:

Terese sa...

Det var skoj att ha er med imorse. Vi ses snart igen! (jag blev glad när jag såg att du sjöng med till Anna Book - grymt bra, men underskattad, låt förresten).

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Det va riktigt skoj i morse, lite synd bara att mina ben va något möra sen igår!
Å det där med sången.. som jag sa, nått måste man göra när huvudet igentligen säger SLUTA! Då passar det bra med lite trallala! *s*