3 aug. 2007

Mera snor

Vad ska man med snor till?

Atjoo!
Idag har min förkylning gått från halsen till näsan, idag rinner snoret hämningslöst från min näsa och jag nyser som om det vore det sista jag skulle göra. I det här läget säger jag som Hanna, vad i hela friden skall man med snor till? Många av våra andra kroppsvätskor kan vi ju faktiskt använda, men just snor, vad har man det till?

Jag tror i alla fall att mitt ohämmade användande av Esperitox gör nytta, det känns som att jag förkortar förkylningen och att det nu börjar gå åt rätt håll, och detta efter bara 1½ dag. Jag är den första som tackar för denna uppfinning.

Träningsvila och datasupport
Som ni förstår skall jag hålla det lågt med träning just nu. Att träna med infektion i kroppen är ju inte så smart, det vet vi ju alla. Det kan ju, om oturen är framme, leda till både värre och till och med dödliga tillstånd. Nej, jag skall hålla det lågt tills bacillerna är bort och jag känner mig helt OK igen.

Istället leker jag idag datasupport till min kompis A som har skaffat sig en finfin dator. Nu är det Vista på den, vilket jag aldrig har lekt med förut eftersom jag anser att man inte skall ha Vista innan alla "barnsjukdommar" är borta eller till dess att Servicepack 2 har utkommit. Men om man köper nya datorer kommer dom ju nu för tiden med just Vista, så då får man göra det bästa av situationen.

Göra ett ryck i min läghenhet
Eftersom vädret idag har mycket att önska tänkte jag i eftermiddag göra ett ryck i min lägenhet. Tvätta, damsuga, damma, fixa och trixa tänkte jag. Det är i alla fall en plan, vi får se om den värkställs! Städa på semestern är ju inte det man längtar efter!

Inga kommentarer: